Du är här:

Socialt arbete

Teamet Samverkan med civilsamhället, Socialförvaltningen Centrum, handlägger föreningsbidrag till föreningar och organisationer i form av verksamhetsbidrag och utvecklingsmedel. 

Kontaktuppgifter till teamet för Samverkan med civilsamhället

 

Ny e-tjänst för bokning och bidrag  

Nu är Göteborgs Stads nya e-tjänst för att söka bidrag och boka lokaler i gång. E-tjänsten har ersatt bok.goteborg.se och andra e-tjänster som tidigare använts för att söka bidrag. Konton i den gamla e-tjänsten bok.goteborg.se har flyttas över till nya tjänsten, precis som bokningar. Du loggar inte in med dina gamla användaruppgifter, utan med e-legitimation.

Läs mer om e-tjänsten och hur du gör för att logga in och söka bidrag: Så använder du e-tjänsten för att söka föreningsbidrag och kulturstöd

Direkt till e-tjänsten: bokningochbidrag.goteborg.se.

 

Söka verksamhetsbidrag och utvecklingsbidrag

Föreningar och organisationer inom det sociala området samt studieförbund kan söka bidrag från Socialförvaltningen Centrum. Du söker verksamhetsbidrag och utvecklingsbidrag inom det sociala området via den nya e-tjänsten, bokningochbidrag.goteborg.se. Pågående bidragsärenden avslutas utanför. 

Läs om bidragen och vad som krävs för att söka på goteborg.se: Ansök om föreningsbidrag till organisationer inom socialt arbete

 

För mer information kontakta: 

Samverkan.med.civilsamhället@socialcentrum.goteborg.se

 

Aktuellt Prenumerera på nyheter i RSS format
  • Inga nyheter