Hjälp
Id: ViewCart
Min önskade bokning
Här finns alla tider du lagt till i din önskade bokning. Observera att du ännu inte bokat tiderna, de ligger bara i din önskade bokning (din kundkorg).

Vill du ta bort eller ändra planering för alla tider som hör till en bokningen så klickar du på länken "Ta bort alla" eller "Ändra planering för alla". Vill du ta bort eller ändra en enskild tid så klickar du på "Ändra planering" eller "Ta bort" på raden för just den tiden.

Tider för intressebokning
Här fins tider som du bara kan intresseboka. En intressebokning innebär inte att du fått tiden. Efter att du gjort en intressebokning måste en handläggare på Idrott & förening gå in och kontrollera din intressebokning och godkännas eller avslå bokningen. Efter det kan du se om du har fått tiden eller inte.

Tider för bokning
Här ser du de tider som du lag till för att boka.

Lägga till fler tider i kundkorgen
För att komma tillbaka till din senaste sökning på tider så klickar du på bakåtpilen i din webbläsare eller på tangenten "Backspace" så många gånger som behövs för att komma till listan. Vill du göra en helt ny sökning kan du klicka på "Sök via anläggning" eller "Sök via tid".


När du är nöjd med tiderna klickar du på "Jag vill boka det här" för att gå vidare. Obs, detta genomför inte bokningen - det sker i ett senare steg.

Pris
Taxa normal är den som visas om du inte är inloggad.
Taxa låg visas om du i e-tjänsten har valt en roll i en förening som har rätt till taxa låg.

De som har rätt till taxa låg är:
Föreningar från Göteborg med bidragsberättigad ungdomsverksamhet.
Föreningar från Göteborg som deltar i specialdistriktens tränings- och tävlingsverksamhet.
Stäng fönstret