Du är här:
Start

Nyheter

2022-05-12
Ta chansen att vara med på Frihamnsdagarna 25-27 augusti

Vill din verksamhet ha en utställningsplats under Frihamnsdagarna 25-27 augusti? Nu har ni chansen genom de gratisplatser som idrotts- och föreningsförvaltningen erbjuder.


Frihamnsdagarna är en demokratisk mötesplats som är öppen för allmänheten att besöka, med samtal och idéer som kan leda till förändring. I år är det valår vilket betyder att det kommer att vara många lokala politiker och partier på plats.

Idrotts- och föreningsförvaltningar har bokat tjugo utställningsplatser för tre dagar med möjlighet att delta en eller flera dagar. Vi välkomnar alla föreningar och ideella initiativ som bidrar till ett hållbart samhälle i stort.

Anmäl er via länken senast söndag 29 maj. Välj alternativet "Wildcard" (i steg 2) och skriv en motivering.

I formuläret går det även att välja om ni vill hålla i en programpunkt på scen, så som seminarium eller workshop. Tack vare kompis-arrangörer erbjuds gratis- och rabatterade platser till civilsamhällsaktörer och föreningsliv. För att få en sådan plats behöver ni också lämna en motivering.

Anmälningsformulär Frihamnsdagarna

 

Digitala informationsmöten om Frihamnsdagarna
För alla intresserade hålls regelbundet öppna informationsmöten på Zoom. Mötet inleds med en presentation om Frihamnsdagarna och sen är det öppet för samtal och frågor.

Datum, tid och anmälan för digitala informationsmöten

Aktuellt Prenumerera på nyheter i RSS format
  • Inga nyheter