Du är här:
Start

Nyheter

2020-06-22
Dags att söka aktivitetsbidrag

Från och med 1 juli är det dags att söka kommunalt aktivitetsbidrag för perioden 1 januari – 30 juni 2020. Sista datum för ansökan är 25 augusti 2020.

 

1. Ansök i e-tjänsten

Alla bidragsansökningar, närvarorapportering och föreningsredovisning ska göras via e-tjänsten på www.bok.goteborg.se. Om din förening inte ansökt via e-tjänsten tidigare eller ni är osäkra på hur ni gör, se de manualer som finns på Hjälp-sidan i e-tjänsten.


Uppdatera era kontaktuppgifter i e-tjänsten

Innan ni gör er ansökan, kontrollera att föreningens kontaktuppgifter är korrekta. Gå till ”Mina Sidor” och välj ”Kontaktuppgifter” eller ”Funktionärer”.


2. Redovisa vårens (eller förra vårens) aktiviteter

På grund av coronapandemin har många föreningar haft färre deltagare och/eller färre aktiviteter jämfört med förra våren. I så fall har ni möjlighet att få aktivitetsbidrag baserat på förra vårens siffror.

 


3. Sök aktivitetsbidrag senast 25 augusti

Efter att ni redovisat vårens (eller förra vårens) aktiviteter kan ni söka aktivitetsbidraget. Gå in på ”Sök bidrag”. Glöm inte att kryssa i rutan ” Jag intygar” i ansökans sista steg. Glöm inte att sedan klicka på knappen ”Skicka in ansökan.” Om du blir osäker på om du har skickat ansökan, gå in på ”Mina Sidor” och sedan ”Mina Bidrag.”


Informationsträffar – för dig som vill ha stöd och hjälp

Om din förening vill ha stöd med e-tjänsten och hur ni redovisar närvaro kan ni delta på en informationsträff. Antalet deltagare är begränsat så ni måste anmäla er!

 

Pensionärsföreningar

10 augusti kl.14-16 eller 20 augusti kl.10-12

 

Ungdomsföreningar
13 augusti kl.18-20 eller 18 augusti kl.15-17

 

Plats: Idrott & förenings kontor i Kvibergs Park, Nedre Kaserngården 1

Anmälan: Använd vårt kontaktformulär och meddela datum, föreningens namn och antal deltagare.