Du är här:
Start

Nyheter

2018-05-09
Hedens konstgräsplaner öppnar 10 maj

De fyra av Hedens fem konstgräsplaner som varit stängda på grund av skador är nu reparerade och öppnar torsdag 10 maj.

Planerna har fått reparerade gräsmattor och underliggande lager, så kallad sviktpad. En av 11-spelsplanerna har fått helt nytt konstgräs och sviktpad.

Föreningar som tidigare tränat och spelat på Heden har under stängningen haft träningar och matcher på andra bollplaner runt om i Göteborg. Från måndag 14 maj kommer föreningarna tillbaka till Heden för att träna och spela på de tider som fördelats till dem, främst genom Göteborgs fotbollförbund och Korpen.

Många lediga tider 10-13 maj
Från torsdag 10 maj och över helgen är i princip alla tider lediga på de nyöppnade bollplanerna. Från måndag 14 maj finns det däremot inte många lediga luckor i schemat för Hedens planer. 


De lediga tider som finns går att boka här på bokningssidorna. Tänk på att om den tid du bokar är närmare än en vecka från bokningstillfället så är det en intressebokning som du gör. Det är först när tiden blir godkänd som den verkligen är bokad. Du kan följa ärendet under ”Mina sidor”. Bekräftelse på att bokningen är godkänd skickas per e-post eller sms.