Du är här:
Start

Nyheter

2022-10-04
Visning av ny e-tjänst för bokning och bidrag 5 oktober

Brukar du boka idrottsanläggning eller samlingslokal? Ska du söka kulturstöd eller bidrag? Med start i oktober bokar du och söker bidrag i Göteborgs Stads nya e-tjänst. Välkommen på visning och frågestund!

Dag: Onsdag 5 oktober

Tid: Klockan 10-11.30, 14-15.30 eller 18-19.30 (samma innehåll alla tiderna)

Plats: Nedre Kaserngården 1 (Idrotts- och föreningsförvaltningen)

Anmälan: Fyll i anmälningsformuläret senast onsdag 28 september. Max två deltagare per förening, begränsat antal platser.

På visningen får du se hur du:

  • hittar e-tjänsten, loggar in och hittar olika funktioner
  • bokar idrottsanläggning och samlingslokal, ser och ändrar dina bokningar
  • hittar vilka föreningsbidrag och kulturstöd som går att söka

Efter visningen kan du ställa frågor till handläggare som jobbar med bokning, kulturstöd och föreningsbidrag. Vi bjuder på fika (kaffe, te, kaka). Du kan även anmäla dig via telefon: 031-368 20 00.

Idrotts- och föreningsförvaltningens bokningar och bidrag först ut i oktober

Med start under oktober bokar du alla idrottsanläggningar och samlingslokaler i den nya e-tjänsten. På sikt kommer du även kunna söka alla bidrag och kulturstöd via den nya e-tjänsten, men övergången sker i flera steg. I oktober är det aktuella bidrag från idrotts- och föreningsförvaltningen som går att söka. När det närmar sig hittar du mer information på goteborg.se om hur du hittar e-tjänsten, inloggning och vad som gäller för specifika bidrag.

Tänk på att detta är endast en visning av e-tjänsten. När det är dags att söka aktivitetsbidrag och lokalbidrag från idrotts- och föreningsförvaltningen i januari och februari bjuder vi som vanligt in till infoträffar om hur ni ansöker.

Läs mer på goteborg.se: Ny e-tjänst för att boka lokal och söka bidrag

 

Aktuellt Prenumerera på nyheter i RSS format
  • Inga nyheter